EA SPORTS™ FIFA 23 Soundtrack Ultieme Soundtrack Ambassadeurs Ongeëvenaard realisme Profclubs Overzicht eigenschappen Speleigenschappen HyperMotion2 Wedstrijddag-ervaring Damesclubvoetbal FIFA World Cup 2022 Women's World Cup 2023 TOTS Future Stars UEFA Weg naar de Finale TOTY Over FIFA Ultimate Team FUT Heroes Player of the Month Ratings ICONs Ones to Watch FUT-webapp Itemgids Weg naar de knock-outs Rulebreakers Clubpakketten Spelershub Forums Positive Play Charter FIFA 23-nieuws Van de dug-out E-mailupdates FIFA GLOBAL SERIES Soundtrack Ultieme Soundtrack Ambassadeurs Ongeëvenaard realisme Profclubs Overzicht eigenschappen Speleigenschappen HyperMotion2 Wedstrijddag-ervaring Damesclubvoetbal FIFA World Cup 2022 Women's World Cup 2023 TOTS Future Stars UEFA Weg naar de Finale TOTY Over FIFA Ultimate Team FUT Heroes Player of the Month Ratings ICONs Ones to Watch FUT-webapp Itemgids Weg naar de knock-outs Rulebreakers Clubpakketten Spelershub Forums Positive Play Charter FIFA 23-nieuws Van de dug-out E-mailupdates FIFA GLOBAL SERIES

FIFA 23-kenmerken

Bekijk wat er nieuw is in FIFA 23 met HyperMotion2-technologie, zowel het heren- als damestoernooi van de FIFA World Cup™, cross-playfunctionaliteit en meer.

Trailer bekijken

NIEUWE FUT-FEATURES

FIFA WORLD CUP™

Ervaar het hoogtepunt van het internationale voetbal met de FIFA World Cup Qatar 2022™ en FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023™ als contentupdates na de release zonder extra kosten. Blijf ons volgen voor meer informatie in de aanloop naar een toernooi.

BINNENKORT MEER INFORMATIE

WE INTRODUCEREN DAMESCLUBVOETBAL

Speel voor het eerst in de geschiedenis van EA SPORTS FIFA als damesclubteams met de Barclays Women’s Super League en Division 1 Arkema, en de afvalfase van de UEFA Women’s Champions League die begin 2023 naar FIFA 23 is gekomen. Geniet bovendien van de speciale HyperMotion2-capture van de volgende generatie, die unieke, levensechte voetbalbewegingen introduceert in het damesvoetbal.

.

Meer informatie

GAMEPLAY

HYPERMOTION2-TECHNOLOGIE

Alleen op PlayStation®5, Xbox Series X|S, Stadia en pc

Verbeteringen van de next-gen FIFA HyperMotion-gameplaytechnologie met twee keer zo veel motion capture uit een echte wedstrijd brengen FIFA 23 tot meer dan 6000 levensechte voetbalanimaties die elke keer als je het veld opstapt in FIFA 23 realisme opleveren.†

Meer informatie

CROSS-PLAY

Neem het op tegen vrienden op verschillende platformen van dezelfde generatie.

Meer informatie

MEER GAMEPLAY-KENMERKEN

Een nieuw schietmechanisme met balans tussen risico en beloning, verbeterde vrije trappen, strafschoppen en hoekschoppen, en meer realistische bewegingen brengen de afwisseling van het voetbal naar The World's Game.

Meer informatie

FIFA 23 ULTIMATE TEAM

Stel je eigen droomselectie samen uit duizenden spelers uit het heden en verleden en ga de strijd aan in het meest populaire speltype in FIFA.

NIEUWE FUNCTIES

FUT 23 komt met nieuwe FUT Moments en een opnieuw ontworpen Teamgeestsysteem om je een totaal nieuwe manier te geven om te spelen en je droomteam samen te stellen.

ICONS EN FUT HEROES

Voetbalgrootheden en voormalige publiekslievelingen keren terug naar het veld in FUT 23 met nieuwe ICONs en FUT Heroes om aan je team toe te voegen.

SPELTYPE CARRIÈRE

Laat je voetbaldromen uitkomen als een manager of speler in het speltype Carrière. FIFA 23 biedt je de mogelijkheid om je persoonlijkheid als speler te bepalen, een aantal van de beroemdste voetbalnamen te managen en te genieten van een nieuwe manier om je seizoen te spelen met Speelbare hoogtepunten in de meest authentieke speltype Carrière-ervaring tot dusver.

WEDSTRIJDDAGERVARING    

Geniet van een verbeterde wedstrijddagervaring in FIFA 23, van herhalingen met augmented reality tot hyperrealistische velden en verbeterde stadionsfeer op next-gen platformen.

PROFCLUBS EN VOLTA FOOTBALL

PROFCLUBS

Breng meer persoonlijkheid dan ooit naar het veld met nieuwe aanpassingen, verbeteringen voor Invalwedstrijden, nieuwe bonussen en meer.

 

VOLTA VOETBAL

Kom met vrienden of de VOLTA FOOTBALL-community bij elkaar en laat je stijl zien in nieuwe en bijgewerkte VOLTA-arcades, met meer manieren om je avatar helemaal de jouwe te maken.

Meer informatie

ONGEËVENAARD REALISME

Speel The World’s Game met meer dan 19.000 spelers, meer dan 700 teams, meer dan 100 stadions, meer dan 30 leagues en de grootste competities van de wereld in FIFA 23.

Bekijk alle Leagues en Clubs

KOOP FIFA 23, SPEEL DE FIFA WOMEN’S WORLD CUP 2023™

Speel de FIFA Women’s World Cup™ nu zonder extra kosten* in EA SPORTS™ FIFA 23.

HYPERMOTION2-TECHNOLOGIE ALLEEN BESCHIKBAAR OP PLAYSTATION®5, XBOX SERIES X|S, PC EN STADIA.

* Vereist FIFA 23 (apart verkrijgbaar), alle game updates, internetverbinding en een EA-account.

** Er gelden bepaalde voorwaarden en beperkingen. Zie https://www.ea.com/nl/games/fifa/fifa-23/game-offer-and-disclaimers voor meer informatie.

*** ER GELDEN BEPAALDE VOORWAARDEN, BEPERKINGEN EN UITSLUITINGEN. ZIE EA.COM/EA-PLAY/TERMS VOOR MEER INFORMATIE.